lördag 15 oktober 2011

Bedrövad

Jag känner mig faktiskt bedrövad av det som har hänt idag med sosseledningen, för detta handlar inte bara om dem, utan om ett mönster i vårt samhälle.
Den som kan dupera går fri, hur fel han/hon än har gjort. Ett tag såg det ut som om detta inte skulle ske, men nu har man låtit sig manipuleras.
Och när jag nu ser en annan sorts person framträda än den HJ jag tidigare trodde att han var, undrar jag hur många lik som finns i hans kölvatten inom partiet. För nog måste sådana finnas?

4 kommentarer:

LFL sa...

Massor, För s var ju från början ett parti för de usla och elända. Men säg det parti som inte har sin beskärda del av mänsklig uselhet?

vally sa...

...men vännen, detta kan väl inte bedröva någon.

Kristina R-O sa...

Jag tycker inte det är OK att Juholt slipper avgå, och om vad han gjort och bristen på konsekvenser inte är bedrövande så är hela historien i alla fall beklämmande. Förmodligen är Juholt upplärd av andra som gjort likadant - och det räknas inte som en förmildrande omständighet, tvärtom.

nya tant lila sa...

Nej, han borde ha fått avgå, men det är kanske svårt mellan två kongresser. Då fick de kalla in en extra kongress. Men jag tror inte att vi har sett slutet på den här historien, för folk i allmänhet är rätt så rejäla och gillar inte sådant här fifflande.