söndag 16 oktober 2011

Alla är ledsna- men ingen har gjort fel!

Jag är trött (läs jävligt trött!) på de kommentatorer som vidhåller att Aftonbladet gick ut med en lögn och att vi som kritiserade har en hyenamentalitet. Och dessutom har vi yttrandefrihet i det här landet! Deras logik brister totalt.

Carin Jämtin framträdde för en stund sedan i Agenda.Hon bedyrade hur besviken hon är, och hur besviken Håkan Juholt är på sig själv.

Varför in i helvete är de så besvikna om inget felaktigt passerat? Har hela socialdemokratiska partistyrelsen låtit sig duperas av media!? Partisekreteraren sade också klart och tydligt att HJ inte hade läst reglementet ordentligt.

Nej, lägg av med er kritik av dem som kritiserar! Varje gammal sosse eller f d gammal sosse vet vad som har skett nu. Kanske är Carin Jämtin (och Håkan Juholt) för unga för att på allvar inse detta. Det värsta är nog inte HJ, utan bristen på handlingskraft hos partiet i denna fråga.
 Vi får se! Nidbilderna lär växa på tidningarna.

Och det som har hänt berör oss ALLA i det svenska samhället. Vi vill inte ha politiker i något parti med skit under naglarna, vi vill ha rent hus i de politiska korridorerna, inte ett nytt Berlusconi- Italien!

7 kommentarer:

P-A Jonsson sa...

Hur i hela fridens namn kan du förneka att både Aftonbladet och du gick ut med lögner? Både Aftonbladet och du påstod att det var korruption och brott mot gällande regler. Det var helt felaktigt!
Nu har ni inte ryggrad nog att erkänna att ni hade fel, utan försöker sopa undan det genom att fokusera på den moraliska indignationen istället.


Jag väntar på att du ska kasta dig över politiker som Bildt, Erlandsson, Petzäll m fl.

nya tant lila sa...

För det första har jag aldrig skrivit korruption utan korrumpering (rättade från det felaktiga korrumtion)!
För det andra erkände ju Carin Jämtin att HJ inte hade läst reglementet i går i Agenda.
Och de är så ledsna.
För vad då? Sörjer de Aftonbladets reportrars felsteg?
Nej, detta inser de är lönlöst för det finns inte rent mjöl i påsen, och då ska man för att undvika vreden erkänna sitt fel och be om ursäkt.
HJ är själv journalist. Han vet troligen hur en slipsten ska dras!

P-A Jonsson sa...

Så typiskt...
Du fortsätter att lägga ut dimridåer och sidospår för att slippa ta ställning till dina egna lögner och din egen smutskastningskampanj.

nya tant lila sa...

Egna lögner, nu får du ta och skärpa dig! Jag har inte ljugit, jag har tolkat skeendet.

Och jag accepterar inte skit av det här slaget, varken i offentliga rum eller i mitt privata liv.
Vi är många som inte vill ha ett samhälle av den här arten med girigbukar som far runt i lagens utmarker och sedan ursäktar sig.

Man har rätt att ta ställning i moraliska frågor utan att detta ska kallas smutskastningskampanj.
Och tydligen är många, många socialdemokratiska medlemmar, också på högt uppsatta positioner mycket sorgsna och ledsna nu, efter vad som syns på bloggar.

P-A Jonsson sa...

Börjar det inte bli ordvrängning nu?
Men om du inte vill kalla det "lögn" så OK för mig. Kalla det inkorrekt information då. (Men senast jag kollade så delade "inkorrekt information" rum med "lögn".)

Ta gärna ställning i moraliska frågor, bra! Men gör det då inte baserat på rykten, inkorrekt information och förhastade (felaktiga) slutsatser.
Jag vill INTE ha ett samhälle där en pöbel ägnar sig åt offentlig lynchning. Vill du?

nya tant lila sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
nya tant lila sa...

Det beror på vem pöbeln jagar!