tisdag 13 mars 2012

Utan torskar ingen prostitution, men hur kommer de bort?

Det visar sig ju ständigt att det finns en dubbelmoral vad gäller svensk vapenexport. Den senaste tiden har det ju kommit fram nya saker.
Men vi har väl ganska mycket dubbelmoral i det här landet.
En av de verkligt konstiga sakerna tycker jag är synen på prostitution.
Prostitution är inte förbjudet, men det är förbjudet att köpa sex!
Varför kriminaliserar man då inte prostitutionen- alternativt gör den laglig. Man kan väl inte ha både tillåtelse och förbud mot samma sak? (Nej, jag tycker inte att den ska bli legal.)

Tror man att torskarna skräms bort av att det är kriminellt att köpa sexuella tjänster? Det kan man nog inbilla sig i så fall, säger här en som har jobbat som reseledare på Hamburg.
Det finns en del karlar som inte tänker på var de sticker in sig. Och det finns säkert massor av fruar som inte känner till detta.

För det lär ju inte bara vara ogifta, handikappade, eller sådana som inte kan få tag på villiga kvinnor som går till dem som säljer sex. Det lär till och med hända att man smiter iväg på lunchrasterna från jobbet har jag hört.

Ska man sanera den sortens handel ska man nog med kraft se till att vi får ett förbud mot hororna också!

1 kommentar:

LFL sa...

Enligt svensk lag ska horan dömas för anstiftan eller medverkan till brott. Att så ej sker beror på att hon eller han betraktas som ett offer. Manliga prostituerade med kvinnliga kunder, behandlas som om både han och hans kund hade bytt kön med varandra. Kom sedan inte och säg att vi inte har politiska domstolar! En riktig rättsröta!