söndag 18 mars 2012

Acceptabelt?

Jag tog bort inlägget redan dagen efter att jag skrivit det. Jag kände mig som huvudpersonen i radioprogrammet "Lilla Fridolf", som sändes under 1950-talet. Ni som hörde radioprogrammen, eller har läst serietidningen om Fridolf och hans Selma, som alltid var på dåligt humör när Fridolf inte gjorde som hon ville, förstår vad jag menar.

Ovanstående är hämtat från L.F:s blogg angående ett inlägg som han hade gjort om vårt 2-årsjubileum. Nu var det en sanning med modifikation detta med två år, för vi har mest varit ovänner hela tiden, och kontakten har varit ytterst sporadisk. Nu var han hos mig för att han skulle opereras.  Men friden varade inte många dagar.
Skulle ni kvinnor, som läser det här, acceptera att era män skrev eller talade om er på det sättet?
Observera att detta inte sades TILL mig, utan endast om mig på bloggen!
Och kan ni begripa att en person som omtalar sin fästmö på detta nedvärderande sätt fortsätter att dagligen tjata om att han inte vill att relationen ska vara slut? Kan någon se logiken i detta?
Tacksam för kommentarer!

2 kommentarer:

LFL sa...

Skulle ni mänm som läser detta acceptera att acceptera att era kvinnor skrev om er som denna kvinna gör på sin blogg? Och kontakten har sannerligen inte varit sporadisk. Och inte alls så dyster. Och varför ska det läggas ut för offentligheten vilken typ av operation, som ni har genomgått? Nu kräver jag att du lägger ut det här. Det är inte utan anledning, som jag - när ovanstående skrevs - bröt mot principen att inte skriva om andras personliga förhållanden.

nya tant lila sa...

Varför ska det läggas ut för offenligheten vilken typ av operation som ni har genomgått?
Se inlägg på bloggen med kopia på del av blogginlägg från L.F.