fredag 22 april 2011

Visa dig, du ynkrygg!!!

Du som kallar dig "Diabolo" på Dag Sandahls blogg i Östran och som smutskastar mig och min tro HA ÅTMINSTONE SÅ MYCKET HEDER I DIG ATT DU TALAR OM VEM DU ÄR!
Är det att vara kristen för dig att anonymt kasta skit på dina medmänniskor, såga dem i en av deras tidigare anställningar (av helt ovidkommande saker) och håna deras religion?
Botten, absoluta botten!

5 kommentarer:

P-A Jonsson sa...

Jag gick in på den bloggen för att läsa vad hemskt denne Diabolo skrivit. Min reflektion: överreaktion. Det var förvisso inte trevligt skrivet, men inte värre än vad du själv skrivit om personer på din egen blogg.

Du har ju sågat personer i deras tidigare (och nuvarande) anställningar. Du har hånat andras tro. Du har gjort dig lustig över hur personer klätt sig.

nya tant lila sa...

Är det nu biskopskandidatens tights igen? Men de VAR opassande! Och i det stiftet! Det var det ju många fler än jag som tyckte.
Jag har kritiserat människors ämbetsutövningaroch bristande trovärdighet med tanke på deras ämbeten.Och de är räknade på ena handens fingrar, och de borde kritiseras ännu mera!

P-A Jonsson sa...

Men ser du inte?
- När du skriver något så är det OK.
- När någon annan skriver något liknande då är det hemskt.

Och ägna en stund åt att fundera över om dina skriverier kan såra människor på samma sätt som du anser dig vara sårad av Diabolos skriverier.

nya tant lila sa...

Jag är väl aldrig anonym! Folk vet ju vem jag är om jag kritiserar.

P-A Jonsson sa...

Det är inte anonymiteten som är det sårande - utan de sårande orden. Det borde väl du med din erfarenhet och utbildning klara av att se?