tisdag 26 april 2011

Jag - en Djävulsmänniska!

Idag kallas jag en Djävulsmänniska på D.Sandahls prästblogg och L.F. kallas min försvarare. Det var då det, för detta ligger på ett inlägg som skrevs den 20 april "Hacka inte på Ulla".Kommentaren är dock skriven idag, den 26 april.
Personen som anser att jag är en Djävul heter...Nej, så klart han/hon är"Avsiktligt anonym". Vad annars när man sprider så ljuva epitet som en god kristen!?
Jag förstör deras kristna tro. Vad har jag gjort? Ingenting, bara undrat om denna präst Ulla Karlsson kanske har rätt. Då är man en Djävul. Så säger goda kristna.
Men pedofiler, torskar och horor, de är inga djävlar på den bloggen inte. De försvaras. Ibland till och med av den gode gin-och tonicdrickande komministern själv, han som innehar den goda bloggen. Som sprider gott och uppbyggligt förtal av än den ene än den andre, till den ständigt väntande mobbens oerhörda förtjusning. Så bra Fader! Så fint Fader! Vad du är klok, Fader!
Kanske var det någon från de nämnda kategorierna bakom den anonyma signaturen???En hora? En torsk? Eller rent av en pedofil?
För det kan väl inte vara - en präst!?

5 kommentarer:

P-A Jonsson sa...

Nu har du tappat fattningen tror jag. Detta har helt spårat ur. Du jagar utan urskiljning och kastar skit åt alla håll rent slumpvis.

nya tant lila sa...

VAD vet du om det???

nya tant lila sa...

Jag kastar inte skit, jag bara konstaterar vem jag tror att det är. Men vederbörande kan väl uppge namnet! Risken är ju att andra blir oskyldigt misstänkta.
Men ärendet är överlämnat till högre ort!
Det är ju helt sanslöst, stillöst och äckligt att omtala en människa som Djävulsmänniska-finns kvar på Dags blogg. Och så inte säga vem man är. Det finns inte många människor som uppträder så svinaktigt. Ja, jag vet nog bara en som jag kan misstänka! Faktiskt! Och vem har intresse av att nedvärdera mig till den grad?

P-A Jonsson sa...

Du har nu tappat all urskiljning och distans, inklusive självdistansen. DET kan jag utan vidare problem utläsa av det du skriver.

OM det nu hade varit som du säger, dvs att du bara bryr dig om vad de som du har förtroende för tycker, så är det mycket underligt att du går i taket och publicerar inlägg på inlägg om en anonym kommentar som enligt dig inte ens är relevant.

Och du strör ord som pedofil, hora och torsk runt dig i något som bara kan uppfattas som panik eller åtminstone totalt tappad fattning.
Kom ihåg att det du skriver läses. Och det är hur du uppfattas som spelar roll.

nya tant lila sa...

"Som enligt dig inte ens är relevant"??? Nej, jag anser inte att jag är en Djävulsmänniska! Hade du ansett detta om dig själv? Är sådant något man ska acceptera? Och dessutom av någon som är anonym? Är inte detta upprörande?
Det är skandalöst! Och det mest skandalösa är att en präst publicerar sådant på sin blogg som är modererad!!!