måndag 30 maj 2011

Uttråkade prästfruar, eller vad är det?

Jag brukar numera inte kommentera på Dagblogg, för den oförskämdhet som jag har bemötts av där gör inte att det känns speciellt trevligt att skriva där. Och jag är inte den enda, utan vi är flera som har trakasserats på den bloggen.

Till dem som ständigt stämmer in i doakören av trakasserier finns en kvinna som påstår sig vara jurist och prästfru. På en annan blogg har hon skrivit om sitt långa äktenskap.
Men är inte detta rätt så tråkigt och malätet nu? Det måste man ju fråga sig när man ser med vilken frenesi hon klänger runt Dag. Och han är ju faktiskt en ganska tjusig karl! Hade jag varit yngre hade jag nog gjort mina försök i de perioder när han byter fru, för detta har visst hänt. Och enligt L.F. är jag ju fortfarande bra på att förföra!

Nåväl, nu hade jag svarat denna kvinna apropå journalister, då hon hade stöttat L.F.
Och vad blir svaret? Jo, att jag inte skulle tro annat än att jag fick ha L.F. i fred! Är det så man sakligt debatterar?

Men L.F. har ju försökt tuta i en del av den kristna bloggvärlden att varje gång jag går emot honom i en debatt beror detta på att jag är svartsjuk!
Han har inte insett att han är närmare 70 år än en hingstfigur! De som hade sett oss hade nog tyckt att det hela är löjligt, men har man en tossig självbild så har man!

Och hur som helst skulle jag knappast kunna gripas av någon svartsjuka - ens om jag ännu varit intresserad av karlen ifråga- för nog känner jag honom så pass väl att jag vet att medjamsande mähän inte precis är det som han föredrar i kvinnoväg.
Kommentaren var löjlig! Och ovärdig en prästfru!

Men jag har tänkt många gånger att det är synd om prästerna. En del är värda bättre fruar. Vet mannen om hur hon hänger på Dagblogg och applåderar varje ord Dag säger som ett riktigt fån?
Men han kanske hänger sig åt "själavårdssamtal" själv!?
Men vet ju inte hur fria prästfolk är nuförtiden.
Det är ju inte länge sedan vi läste om prästparet som hade trekant!?
Kanske är det detta de söker i bloggvärlden, avstängda från andra normala kontaktvägar. Stackarna!

1 kommentar:

Anonym sa...

Kära NTL; nya tant lila.
Var inte så bitter. Elisabeth menade väl inte så att hon skulle lägga beslag på Lars F. Man kan väl ha samma åsikter utan att det behöver leda till sängen och intimiteter.
Lars Flemström är en duktig karl med många bra åsikter, så det så.

En som varit med länge.