måndag 18 augusti 2014

Svenskt flyktingmottagande är inhumant

Man måste nog ställa frågan om Fredrik Reinfeldt personligen har ekonomisk vinning av flyktingmottagandet, eller om han verkligen försöker vara så missriktat human.
Sanningen är naturligtvis att vi i Sverige inte är förberedda på den flyktingström vi har fått. Vi kunde idag se på tv hur en man som har haft uppehållstillstånd i ett år tvingas kvar på ett asylboende (Vem tjänar stora pengar på det?) och mår så psykiskt dåligt av situationen att han sade att det här inte kunde fortsätta. Detta är ju ren psykisk misshandel!
Som sysselsättning hade han fått en kurs av Arbetsförmedlingen, där de satt själva vid sina datorer och surfade och var på Facebook.
Vad är det här? Har ansvaret försvunnit i det här landet?
Ja, Fredrik Reinfeldt, mitt hjärta är vidöppet i medlidande med de stackars människor som utsätts för den svenska, ansvarslösa flyktingpolitiken! Den är bedrövlig på många håll. De har kanske mat och husrum, men de far ofta psykiskt illa. 11000 väntar i tillfälliga asylboenden på en kommunplacering, 800 personer har, enligt uppgift, väntat i mer än ett år.
Regeringen borde ta sitt ansvar! Detta är hemskt, och värre lär det bli!

Inga kommentarer: