onsdag 6 februari 2013

Skrattretande

Visst är det ganska intressant att se hur folk reagerar.
Man ska akta sig för att koppla ihop sig med alltför hårt stämplat högerfolk vare sig det är personer eller det är tidskrifter.

Då backar en del. Vill inte bli nersmutsade. Men så finns det en och annan som tror att allt var ett missförstånd och att människor ska mötas och reda upp det hela. Tja, man kan ju inte ha erfarenhet av allt. Mentalitet och förhållningssätt i vissa regioner till exempel.

Häromdagen kunde man läsa att en präst hade blivit anmäld till Domkapitlet för att han (tror det var en han) hade döpt ett barn hemma hos familjen , och dessutom hörde prästen inte till församlingen. Ja, jag ska inte säga vilket stift detta utspelade sig i, men det kan ju inte ha varit så många, eller hur?
Inte visste jag att det inte fick döpas hemma hos någon. Fast deras Gud sitter visst fast i kyrkbänkarna,ja, i vart fall inlåst bakom kyrkans murar, har jag för mig. Som tydligt är!

Själv försöker jag ta mig ur segheten som har klistrat sig fast. En liten bit i taget. Jag har i vart fall fått iväg ett protokoll och godkänt programförslaget från en tysk grupp som ska komma i juli. Det känns tidigt, men det är det kanske inte. Tycker att jag har så mycket som ligger i tiden fram tills dess, som jag måste få rätsida på.

Inga kommentarer: