söndag 3 februari 2013

En präst vill skada mig

Jag blir väldigt trött när det som skulle vara gott och försonande är ont, och när det visar sig att någon vill skada en medmänniska.

Ganska länge har någon som kallar sig "Präst i Skara stift" hackat på mig på Bloggardag. En gång var han/hon alltså så oförskämd, när hen bemötte en sak som jag skrev, att jag gick till domkapitlet i Skara. Så förnedrande som hen uttryckte sig kan man inte göra om man är präst. Det passar sig absolut inte. Och så kränkte hen, som jag redan har skrivit, en biskop också. Sedan vet ju inte jag om hen kanske är präst i Växjö stift i själva verket.

Nu har hen verkat orolig över detta och när jag påpekade att hen inte behövde vara det, kom ett långt oförskämt inlägg med både lögner och annat som svar.

För det första påstod denne/denna präst? att JAG hade blivit ombedd att inte kommentera på Åke Bonniers blogg. Detta var inte  med sanningen överensstämmande. Jag hade kommenterat en sak som LFL hade skrivit och fått ett direkt personligt påhopp av honom som svar, vilket jag senare blev tvungen att bemöta.
Bonnier hade sagt till oss båda att vi hade olämpliga kommentarer och också, vilket jag hade gett önskemål om, plockat bort ett par av dem.
Men varför säger Bonnier inget till de män och präster som hugger varandra sönder och samman på den bloggen?

Denna Skarapräst ljög alltså och lade hela skulden på mig. Så var det inte alls!
Dessutom lovordade prästen ifråga LFL för hans kloka inlägg och sade att han var värd bättre än mina kommentarer. Vad vet han/hon om det? Och vad är så klokt? Två års harvande om alkholhalten i nattvadsvinet? Eller ett idisslande om välsignelser i skolan långt efter att ärendet är utrett?
Är denna jävla präst en kvinna eller en man?

Vidare skriver hen (jag får väl skriva så för jag känner ju inte könet)
"(---) det måste kännas svårt att ha fått sparken från en folkhögskola" och så påstår hen att jag andas förgrämd bitterhet!

Jag fick inte sparken. Vi gjorde en gemensam överenskommelse med fallskärm. Det finns naturligtvis dokumenterat, och detta kallas bara av elaka tungor för att få sparken!

Men hallå! Vem kan andas förgrämd bitterhet för att man har kommit från den folkhögskolan? Med pengar!

 Jag anser att dåvarande biskopen inte kan lösa konflikter, men det är inte samma sak som att jag är förgrämt bitter.
För denna förgrämda bitterhet fanns hjälp att få, påstod hen.

Vem är personen ifråga? Är det någon jag känner eller någon kärring som känner LFL? Det verkar vara en massa känslor med i kommentarerna.

Jag har funderat över de präster som jag arbetade med på skolan. De som inte är döda, det vill säga. Kan det vara någon av dem?

Vem denna präst än är så är hen ju garanterat en stor, jävla skitstövel, som inte på något sätt gör att man får något förtroende för yrkeskåren eller kyrkan!
Jag har inga andra epitet än svordomar för den här sortens patrask.

Det är kanske rent av någon som var med i processen att få bort mig, och som hoppas att jag har farit väldigt illa av den?

Fan har sina hantlangare lite överallt! Onda människor ser man i alla jobb!

Men - hur kan någon som säger sig vara prästvigd  uppträda så? Hur kan en präst, om hen nu tror att något har sårat någon, sticka kniven i såret och vrida om?

Tar de in vad skit som helst på prästutbildningarna? Eller det är kanske någon som har blivit präst på dispens?

Inga kommentarer: