lördag 2 februari 2013

Avkraga dem!

Präster, som ägnar sig åt kränkningar på nätet borde avkragas! Detta borde gälla generellt! Det kan vara att man kränker kolleger och/eller andra debattörer, hånar och förlöjligar.
Man kanske också tar ställning för omoral. Jag har sett präster försvara både horor, torskar som utnyttjar småflickor, pedofiler och hallickar, och det kan man kanske tycka att de inte borde göra ens om de själva hör till torskarna, för sådant lär ju förekomma! Man ska inte köpa andra människors kroppar! Är detta att vara jordens salt, att ta ställning för uppenbar omoral?

Svenska kyrkan måste bli trovärdig! Nätet bidrar förvisso till att minska denna trovärdighet. Och ju fler anonyma kommentarer med kränkande innehåll, där det står att det är en präst av något slag som skriver, desto mer ökar människors avståndstagande.

Gud finns trots ovärdiga präster! Man behöver inte ha en präst som förmedlare mellan sig själv och Gud. Vilket givetvis inte betyder att det inte finns goda och hederliga präster också! Jag känner flera som jag högaktar!

Släng ut de ovärdiga! Vi vill inte ha sådant folk i vår kyrka!

Inga kommentarer: