onsdag 16 januari 2013

Student igen!

Nu har jag faktiskt inte studerat vid universitetet sedan våren 2011. Men då kände jag att jag behövde pausa efter en kurs i franska, en halvtidskurs i Tyska för turistbranschen, grundkursen i latin och en kurs i tyska litteratur och film. Plus två guideutbildningar våren 2010. Allt efter pensioneringen hösten 2008.
.
Men sedan har det ena följt på det andra och när jag hade gått en del seminarier för att starta eget, kom jag på sändlistor, så det kommer fortfarande ganska många trevliga inbjudningar till olika möten och konferenser.

Men nu kände jag det som att det var dags igen för en liten kurs och anmälde mig när ansökningstiden egentligen hade gått ut, men nu har jag fått besked att jag har kommit med.

Så då blir jag student igen! Det ser jag fram emot. Och så kan jag välja om jag vill visa pensionärskort eller studentkort för olika rabatter- fast jag är dålig på att utnyttja sådana. Känns lite häftigt så där.

Förhoppningsvis kan jag då ägna mig åt kreativa saker som studier och akvarellmålning och dra ner lite på debatterandet.

Snart vår! Det hörs fågelkvitter ibland !

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det bästa jag läst på länge.

Det bästa jag läser är oftast det du skriver.

Görel

nya tant lila sa...

Tack! Så roligt!