måndag 7 januari 2013

Politikerlekar

Vilka är det egentligen som är tongivande i de olika partierna? Är det så att ungdomsförbunden har börjat få ett mer markerat inflytande över partiprogrammen och att det därmed kommer fram en del helt orealistiska förslag?

Man måste ju undra samtidigt som många skakar på huvudet - så också centerpartister själva- inför det nya programförslaget som ska läggas fram inom Centern med månggifte, fri invandring, platt skatt och ingen skolplikt som några av ingredienserna. Vilket totalt verklighetsfrämmande perspektiv på landet ligger inte bakom de idéerna?

Annat trams anser jag transporten av vargar vara. Här transporteras stackars djur med sändare på sig för att inta nya revir på konstiga stället. Nu ränner det runt vargar både i Stockholm och i mitt inne i mindre städer. Jag tänker nostalgiskt tillbaka till den tid då vargarna var utrotade i det här landet.
Dessutom skjuts de sedan av på ett märkligt sätt utan någon som helst hänsyn. Vad händer om man skjuter en hanne i ett revir med ungar till exempel?
Hela vargpolitiken verkar huvudlös. Säkert sitter det också här några oerfarna snorvalpar och beslutar.

Politikerfaran är nog inte de  som är maktlystna, utan de som är  omogna och oerfarna i livet! Vi behöver inga politikerlekar i landet!




Inga kommentarer: