måndag 2 januari 2012

Vilja räcker inte, man måste kunna också!

Visst kan det låta bra när människor rapar floskler och säger precis det som man själv tycker. Då tycker man att de är bra.

Socialdemokraterna tycks inte alls fatta läget. De har tydligen ingen aning om hur borgerligheten skrattar åt deras partiledare och hans språng hit och dit och alla hans tillbakadraganden. När han till och med har fått ett eget ord för detta beteende i nyordslistan "Juholtare" borde ju både han och människorna omkring honom få upp ögonen.

Folk vill inte ha en partiledare som inte har helt rent mjöl i påsen. Folk vill inte ha en partiledarfru eller sambo eller kulbo eller vad hon är som har förskingrat från sin arbetsgivare.
Vem tror att ett parti med en sådan ledning och med människor runt omkring som hugger varandra och fightas offentligt och ger media skuld för den turbulens och den opålitlighet som visas offentligt är något att luta sig mot och tro på?

Väldigt få kommer att tro detta även om människor kanske tycker att politiken som sådan är bra.
Det måste finnas människor med kompetens som kan genomföra politiken också. Handlingskraftiga människor, inte babbelmakare.

Det är sådant folk politiken behöver. Finns de inom Socialdemokraterna idag eller har människor med kompetens och utbildning flytt partiet?

Inga kommentarer: