måndag 23 januari 2012

När paranoian flödar...

För en stund sedan tog jag en snabbkoll på s-bloggarna. Vad det är för något? Jo, det är bloggar som socialdemokrater har, som väl egentligen är tänkta för att man ska diskutera deras politik där. Men eftersom de inte tycks ha någon sådan, ägnar de sig mest åt att skriva om att de borde diskutera politik, men det kan de inte på grund av olika saker. Mest har det varit media som har varit orsak till detta, men just nu beklagar man sig över de läckor som tydligen finns i partiet, ja till och med i VU, och som läcker som såll till pressen. De är källskyddade!

Jag har länge reagerat över hur välinformerade vissa journalister har varit om vad som har hänt på interna socialdemokratiska möten.
Kan de ha någon som arbetar under falsk identitet? Någon förser helt klart journalister med uppgifter, och detta är förvisso illojalt.

Det spekuleras om sms, men varför det? De ringer väl från toa eller också har de en dator med, detta är ju inget ovanligt idag. Det kan ju vara mobilen som de skickar mejl ifrån.
Men nu börjar de jaga upp varandra till att tro att ledamöterna har mikrofoner i kläderna!
Och då tror jag att paranoian löper iväg med dem!

Inga kommentarer: