torsdag 12 januari 2012

Är detta absolut liberalt?

"För mig är inte liberal att allting flyter" skrev jag för en stund sedan på Facebook hos en partisyster.
Och så är det för mig.
Vill människor byta kön, så får de väl göra det, men de får väl för tusan välja! Antingen är man det ena eller det andra. Om man nu inte kan fortplanta sig som kvinna, om man hellre vill vara det än man, så får man väl ta detta. Man kan väl inte då hävda att man plötsligt ska vara man i fortplantningssyfte. Detta går över min gräns.

Det finns annat som går över min gräns, det vet alla som har följt mina skriverier. Jag anser inte att man har rätt att beröva andra livet heller. Inte ens de ofödda. Dock är jag införstådd med att det kan finnas skäl att man i vissa utsatta lägen känner att man inte orkar med- eller av andra skäl inte kan föda- ett barn.
Men när 37 000 aborter i det här landet genomförs årligen utan att flertalet reagerar, då tycker jag att det är märkligt.

Så tänker inga liberala kvinnor, det är jag medveten om. Liberala kvinnor tänker på Kvinnor och inte på dem som är ofödda.

Kanske präglas jag lite av min tro att det Gud vill ska bli, det blir.
Inte heller förstår jag att man byter formen på sin näsa, lyfter ögonlocken utan att de hänger ner så att de påverkar synen, och definitivt inte att man stoppar upp sig med silikon.

Men jag börjar väl bli gammal.... Om nu inte fan blir religiös när han blir gammal, så blir han kanske mera konservativ.

Och så tröstar jag mig med att vi i mitt parti väl är så pass liberala att vi får tänka själva! Eller?

Inga kommentarer: