torsdag 29 november 2012

Media tömmer Sverigedemokraterna

Jaha, då har ännu en sverigedemokrat fått lämna skutan. Och en pressad och beundransvärd Jimmie Åkesson har fått stå till svars för vad andra partimedlemmar har gjort. Att han inte slår något i huvudet på journalisthyenorna är beundransvärt!

För mig verkar det som hänt inte märkligt. En berusad riksdagsman har trott att han har blivit bestulen/rånad och anmält detta. Om han inte hade trott detta hade han väl inte ringt Expressen och bett dem skriva om det? Det verkar ju ologiskt.
Detta tycker jag inte är anmärkningsvärt, för det är säkert ett misstag.

Vad som däremot är värt att påtala är väl att riksdagsmännen kanske inte ska sitta berusade ute på stockholmskrogarna. Fulla människor vet väl inte alltid vad de säger. Detta är givetvis ett felaktigt beteende.

Jimmie Åkesson verkar styra SD med järnhand och ordet solidaritet med de egna medlemmarna tycks inte existera för här svingas yxan gång på gång, precis som inom Svenska kyrkan.

Ett sådant beteende tycker jag är den största anledningen till att ta avstånd från det partiet. För kan man inte värna om sina egna vem vill man då värna om?

Sedan är det väl snart pinsamt med medias påhopp på partiet. Kanske har man en dold agenda att tömma partiet?

Och vad händer med de människor som inte längre har någon försörjning genom sina uppdrag? Plötsligt och med mycket kort förvarning om ens det?

Inga kommentarer: