onsdag 14 november 2012

Det luktar manipulation

Vem har fått tag på filmen om Erik Almqvist? Vem har skickat den filmen till Expressen? En två år gammal film i ett bråk mellan fulla personer! Vad utlöste bråket? Det har inte framkommit!

Det lär finnas- berättade en utesluten medlem i Karlshamn på lokaltv:n - ett nätverk med tidigare medlemmar, som har blivit uteslutna, som agerar i kulisserna för att avslöja partiledningens rätta karaktär.

Nu kommer folk att backa, påstår reportrarna på TV. Trams! Det gör de säkert inte alls, för de förstår säkert att här har provokationerna haglat. Vill man höra blattejävel och hora kan man bara besöka ett högstadium några timmar! Detta matas ungdomar med. Folk tar det garanterat inte så allvarligt!

Försvarar jag SD? Ja, och nej, jag försvarar ett  politiskt partis rätt att finnas när människor i landet har röstat på dem. Sverigedemokraterna har mobbats från allra första början. Och jag har debatterat demokratiska rättigheter många, många gånger.

Men tänk hur annorlunda tongångarna var när den där pastorn på Öland fick ösa ut sina sjuka fantasier om homosexuella i media! Då var det minsann annat ljud i skällan i media!

Inga kommentarer: