torsdag 22 november 2012

Hör inte Folkpartiet till Alliansen?

Ett tungt vägande skäl till att jag lämnade Folkpartiet var två av deras kvinnor på den offentliga scenen,  nämligen Birgitta Olsson och Cecilia Wikström. Ja, Cecilia Wikström skulle nästan kunna få mig att lämna Svenska kyrkan också!

Dessa kvinnor med sin militanta framtoning och sin totala feminism, som inte alls tar hänsyn till de ofödda barnen, passar inte min livssyn.

Nu fick alltså EU en kommissionär från Malta som  är känd för sin konservativa syn i religiösa frågor. Sverige röstade ja, men man var emot detta från vissa partier.

Efter valet framträder en upprörd Cecilia Wikström, präst och EU- parlamentariker i TV-rutan och talar om hur mycket hon är emot valet och vidare säger hon att S, MP, V  tillsammans med Folkpartiet hade varit emot. De demokratiska partierna, säger hon, var emot.

Men Hallå, jag trodde att Folkpartiet hörde till Alliansen!? Antingen har Cecilia Wikström hamnat fel eller också verkar hon inte riktigt ha förstått sin roll. Hon ska kanske gå över till något av de där demokratiska partierna, som hon kallar dem? Varför inte till V? Det vore nog en fördel för FP, tror jag!

Men visst är det väl konstigt att detta liberala parti gång på gång, både lokalt och centralt visar upp sin intolerans!

Som tur var kom en klok moderat i rutan efter henne och påtalade att religion inte fick påverka valen i EU -parlamentet.

Inga kommentarer: