onsdag 11 februari 2015

Vakta din tunga!

För några dagar sedan plockade jag bort ett inlägg här. Jag insåg att alla inlägg som på något sätt kan lukta rädsla för islamisering ska bort! För är det något som är heligt i Sverige idag så är det islam. Skulle du knysta ett ord om att du är rädd för att en religion med många företrädare, som dessutom många gånger verkar vara troende och aktiva, kommer att genomsyra vårt samhälle på sikt medan kristendomen marginaliseras alltmer, då är man fascist eller nazist.
Är man anställd och skriver något sådant på facebook eller en blogg då är risken stor att bli uppsagd. Är du förtroendevald i något parti åker du ut. Det ska hållas rent i Sverige!

Nu har polisen begärt avflyttning av de EU-migranter som har haft plattan på Sergels torg som sin sovplats på nätterna. Det var väl inte för tidigt. Vad hade hänt om svenska uteliggare hade legat där? Hade de inte blivit avhysta för länge sedan? Men nu ska tiggarna få tak över huvudet på nätterna. Hoppas svenska uteliggare också får det!
Det kanske blir en ny trend att semestra i Sverige att komma hit utan att ha möjligheter att betala för övernattningar. Då fixar samhället det för dig!? Och har du sedan inte råd att betala hemresan, så får du denna betald av socialförvaltningen i kommunen.

Jag undrar om det inte finns något som börjar bli mycket, mycket snett i Sverige idag. Kan det vara så att den gamla DDR-mentaliteten lever sig allt starkare här? Snart har vi nog V som största parti, precis som i Grekland där vänstern segrar! Man har ju systematiskt byggt upp grunden i värderingarna i landet. Är det otydligt?
Men jag kan fortfarande inte förstå hur vänsterkvinnor får sitt omhuldande om islam att gå ihop med muslimsk kvinnosyn.
Därmed naturligtvis inte sagt att alla har den synen!

Inga kommentarer: