tisdag 17 februari 2015

Totalt snurrigt

Jag skulle inte skriva mer om LFL. Men jag måste dock konstatera att det som står på hans blogg ikväll inte har så mycket med någon verklighet att göra.
Hur får jag slut på dessa lögner?
Ringde jag varje natt och grälade? Ren lögn! Trodde jag på allvar att han var otrogen? Ha, ha! vilken stor tro på sig själv!

Och var fanns fiendelägret bland dem jag hade jobbat med? Vi har aldrig varit ovänner efter det att jag lämnade skolan med fallskärm. Ordföranden och hans fru och jag har haft kontakt i alla år.
Nej "fiendelägret" handlade inte om de här personerna.

Dessa lögner som han lägger ut till allmänt beskådande är faktiskt mycket obehagliga för mig! Och vad in i helvete har bloggläsarna med detta mycket privata dravel att göra? 

Sanningen är ju enkel. Jag tröttnade. Kanske var det besvarat?

Man kan förvisso lida av annat än alzheimer. Man kan lida av vanföreställningar och inte klara av att tolka verkligheten. Vad gör omgivningen åt sådant?

Och återigen- ingen av dem som har fått mejl eller telefonsamtal om mig från honom begriper syftet. Han har inte ens träffat mer än två av de åtta personer som har berättat för mig att han har kontaktat dem. Men hur många är det förutom dessa?Helt knäppt, eller hur?

Inga kommentarer: