fredag 26 september 2014

Sverigedemokraterna måste markera och sätta ner foten!

Alla normala människor måste väl, oavsett vilken politik man själv föredrar, inse att den mobbning som SD utsätts för i riksdagen är skandalös.
Nu har Stefan Löfven lyckats få med sig M i en gemensam mobbningsaktion, där SD ska utestängas från ordförandeposterna i utskotten. De ska inte få sådana av nåder utan på grund av valets utgång! Det är inte rimligt att partier med 4-6%, genom att gå i koppel till S eller M, ska komma i åtnjutande av ordförandeposterna medan det tredje största partiet blir utan! När man kan schabbla bort ett valresultat på det sättet, måste det vara  fel på systemet!

Jag hoppas verkligen att SD känner att de har 780 000 väljare bakom sig som förväntar sig inflytande! Och att de med kraft sätter ner foten för att få ett slut på mobbningen som har pågått alldeles för länge redan.
Det är väl redan tydligt att någon sorts maktfullkomlighet hos Stefan Löfven (såg vi också på hur han behandlade V) kommer att göra honom till en ytterst olämplig statsminister.

Det bästa är säkert om budgeten spricker redan i höst och det blir ett nyval! För så här kan man väl inte ha ett lands regering! Det är ju rena åsiktsförtrycket och rena rama sandlådan!
Vi har haft ett  demokratiskt val! Detta måste också en f d fackpamp försöka begripa!

Inga kommentarer: