torsdag 11 september 2014

De gamla kan man spotta på och stjäla ifrån

Nog kan man bli väldigt betänksam när människor som gapar om jämställdhet, står först i leden i Pride-tågen, arbetar för våldsutsatta kvinnor är så hårdhudade att de snor en gammal människas plånbok. Gamla ingår visst inte i det där lika-tänkandet?
Samma sak med liberaler som skriker om allas lika värde och som kastar ut sina partikamrater när de säger något som inte passar dem.
Igår begärde jag mitt utträde ur Seniorförbundet i KD. Seniorföreningen i Blekinge existerar bara på pappret, så varför ska jag känna mig bakbunden och fundera över vad jag säger offentligt- för det får man säkert göra- för att kunna befinna mig i något som inte finns?
KD har en bra politik, men de är för små för att ha en chans att genomdriva den. De har ju i mycket sålt sig till Alliansen.
Det är ju ganska så meningslöst att vara med i ett sådant parti.
Dessutom har jag nog under min relativt korta tid där upplevt samma mentalitet som inom kyrkan, nämligen att man inte pratar om känsliga eller obehagliga saker. Dem tiger man om och tror att de därmed försvinner. Något som naturligtvis är totalt fel.
Nu tror jag att Alliansens dagar är räknade. Fredrik Reinfeldt kommer nog inte till makten med sin arrogans och tråkiga, överlägsna stil. Och då slipper vi kanske en galen skolpolitik samtidigt. Om det nu blir bättre med en S-ledd regering...?

Inga kommentarer: