onsdag 24 september 2014

Sverige- en ankdamm, delvis med terrorister i befolkningen?

Man pratar-  så klart- om oss utomlands. En del, kanske utflyttade, är förskräckta över utvecklingen, andra, lite mera på distans, skrattar. Skrattar gör nog danskarna, inte minst åt förhållningssättet till SD, som man i Sverige försöker frysa ut samtidigt som partiet ökar lavinartat.
I Sverige är otroligt mycket "rasistiskt". Man får inte kalla våra gamla negerbollar för negerbollar, och jag läste att man hade ändrat på titeln på Agatha Christies bok "Tio små negerpojkar"!!!
Helt otroligt! En bild med några svarta barn som fläktar Pippi Långström byts ut, för så får man inte göra i PK-Sverige.
När programmet Debatt sändes häromdagen satt en riksdagskvinna från SD vid sidan om en muslim, som hade hand om muslimska ungdomar. Hon frågade honom om han fördömde de ungdomar som for ner och stred för IS. Han satte genast ögonen i henne och svarade att frågan var rasistisk!!! Är folk inte kloka?
Samtidigt som allt det här tramset med att byta ord på saker och ting pågår, då man inbillar sig att eventuella fördomar försvinner genom detta, finns det alltså en pågående rekrytering till terrorgrupper, där ungdomar lämnar landet för att strida i dessa, till sina föräldrars förtvivlan. Sverige ligger på ständig terrorrisk. En del hjälper denna genom att avbilda Muhammed och kränker muslimer, vilket resulterar i enorma kostnader för staten för livvaktsskydd till provokatören.
Av alla dumheter som har dykt upp i samband med dessa "rasistiska" fånigheter har man bytt ut det vackra och romantiska ordet zigenare mot romer. Varför det? Själv har jag ett intyg från AMU i Malmö där det står att jag har undervisat vuxna zigenare. Tänk om jag hade behövt visa detta idag!
Men romerna i Malmö får i alla fall feta skadestånd för det totalt omotiverade romregistret hos polisen. Hur kunde polisen komma på en sådan konstig idé att göra ett sådant register?

Inga kommentarer: