måndag 15 september 2014

Löfven har lång väg till statsmannamässighet

Jo, jag är rätt nöjd med att Alliansen fick lämna makten och framförallt med att Fredrik Reinfeldt med sin oerhörda arrogans och sitt översitteri inte längre är statsminister.
Jag anser fortfarande att KD har en bra politik, men de har ju sålt sin själ till Moderaterna! Och därmed i mångas ögon suddats ut. Synd!
Men hur blir det nu med Löfven?
Det ger naturligtvis ett otroligt odemokratiskt intryck att stå och säga att man ska se till att rösterna från 13% av väljarna ska bli utan inflytande! Är det så en demokrati fungerar?
Lika löjligt är det att i bästa mobbningsstil sträcka fram handen till partier som klart och tydligt sagt att de inte är intresserade av något samröre med Socialdemokraterna för att kunna mobba ut det tredje största partiet.
Skärpning Löfven, du gör dig enbart löjlig! Ingen i Alliansen vill rädda en socialdemokratisk regering på det sättet!
Men framförallt tyder naturligtvis Stefan Löfvens uppträdande på en stor brist på stil! Att visa  sina mobbningstendenser redan innan man har tillträtt som statsminister är ingen bra början!
Alla vi som inte gillar mobbning kan glädjas åt att Expressens häxjakt på Sverigedemokraterna inte fick effekt! Kanske motsatt effekt?
Sedan måste man väl också fråga sig vad som hände under valnatten? Varför går en till synes desperat Maria Larsson ut och flirtar med Miljöpartiet och försöker få över dem till Alliansen? Löjligt, det också! Hoppas att inte nästa minister försöker övertala människor att vaccinera sig med oprövat vaccin, som kan ge dem livslånga, svåra handikapp!

Inga kommentarer: