lördag 6 september 2014

Reinfeldt och Löfwen hånar SD: s väljare!

Naturligtvis blir det så att när andra partiledare hånar Jimmie Åkesson och SD, så hånar de indirekt deras väljare och påstår att dessa är rasister och så dumma att de inte begriper vad de gör.
Är inte detta rätt så skandalöst? Fredrik Reinfeld, en politisk broiler uppvuxen i välbärgade Täby med politiskt aktiva föräldrar. Stefan Löfwen, kommen från en politiskt medveten miljö, före detta ordförande i IF Metall, en stor tyngd i bagaget. Och så killen från lilla Sölvesborg i bortglömda Blekinge. Det är de stora gossarna mot den lille. Faktiskt är det så!
Då måste man demonisera, för man kan ju inte säga sanningen att de tycker att lantiser, från politiskt till synes omedvetna miljöer, är mindre värda.
Många aktiva SD-ledamöter har varit de små människorna som har fått en röst. Nu verkar det vända. Genom att partiet blir mera rumsrent kommer människor med annan bakgrund in i det. Det har varit illa ute i en del kommuner och landsting och styrelsen har rensat hårt.
Andra har bara försvunnit av sig själva och genom att de på vissa håll har fått hårt genomslag har de haft svårt att fylla de många platserna.


Vad man än tycker om SD: s politik så har de faktiskt rätt att bli respekterade! Både de och deras väljare! De ska inte behöva acceptera att man spottar på dem inför öppen ridå i media.
Som sagt, skärp er! Man förväntar sig mer av partiledare som den för M och den för S. Gudrun Schyman förväntar jag mig personligen mest konstiga idéer och mycket prat av! Så hennes kränkningar är för mig bara förväntade.

Inga kommentarer: