tisdag 16 september 2014

Främlingsfientligheten som ett mantra- men vad innebär det?

Vänsterfolket mobiliserade sig. De skrek och gapade sig genom hela valrörelsen så fort Sverigedemokraterna visade sig. De saboterade mötena och sträckte fingrar i luften. Det gjorde de också på valnatten på sin valvaka. Bra stil? Kanske tur att ett sådant parti inte kom in i riksdagen! Billigt folk!
Journalisterna hänger på. Det är förfärligt, skrivs det, att ett främlingsfientligt parti har kommit så långt i svensk politik! Alla ryser och i kommunerna går man över blockgränserna för att utestänga SD.
Men vad är hela denna cirkus egentligen?
Jag måste, trots tre akademiska examina och ett långt yrkesliv i akademiska arbeten, vara otroligt dum, men jag hittar faktiskt inget främlingsfientligt i Sverigedemokraternas partiprogram.
Tyvärr driver de inte abortfrågan som en valfråga, men det är väl allmänt känt att de är det enda parti som vill närma sig normal europeisk abortgräns, nämligen 12:e veckan, vilket jag också tycker att vi borde ha!
De är överhuvudtaget mycket mera anpassade till de andra nordiska länderna som har satt ett tak för sin invandring.
Det är således inte de som är onormala utan det är den svenska politiken!
Vill du som är kristen ha ett muslimskt land i Sverige? Det vill inte jag? Känner du ingen som helst fara i hederskultur, kvinnonedvärderingar och medelåldriga strukturer? Det gör jag.
Är det främlingsfientligt att ha en invandring som man klarar av och inte, som nu, ta vatten över huvudet?
Bekymrar inte bränderna i förorterna dig?
Bekymrar dig inte rekryteringen till IS som pågår i bland annat Göteborg och Stockholm, då barn till invandrare ansluter sig till terrorgrupper utomlands?
Ser du inte allt detta?
Det är väl förmodligen det som  SD:s väljare gör. De är klarsynta!
De här väljarna är inga idioter, inga utanförstående, utan fler och fler av helt vanligt folk. Jag känner flera som röstar på SD! De är fullt normala, högt utbildade och väletablerade, men de vill ha ett samhälle under kontroll!
Ska deras röster inte få ett inflytande över politiken nu? Skandal!
Och ännu mer skandal hade det varit om väljarna mest hade bestått av människor som kände sig utanför samhället på ett eller annat sätt. Ska man inte värna om dem?
Vad jag vet värnar sverigedemokraterna både om djur och gamla. Gjorde Alliansen det?

Inga kommentarer: