torsdag 11 september 2014

Flyktingmottagandet är för stort- men det får bara Sverigedemokraterna säga!

Vi ser alla tecken i samhället på att flyktingmottagandet har gått överstyr. Det finns inga kommunplatser, inga bostäder, inga jobb och inga undervisningsresurser. Ute på asylboendena sitter 11000 personer fast, då det inte finns kommunplatser till dem, av dem har ca 800 suttit i minst ett år. Flera har suttit i många år, för de har inga papper och kan inte skickas tillbaka, för inget land tar emot den som är utan papper!
Fredrik Reinfeldt har klart sagt att välfärden kommer att stryka på foten, för flyktingströmmen kommer att öka och kräver 48 miljarder extra!
Vad säger de sjuka, handikappade och utförsäkrade som har det eländigt i Reinfeldts Sverige? Deras röst hörs inte, och för dem har aldrig Reinfeldts hjärta öppnats. Det är finare- och på sikt mera lönsamt- att vara för en flyktingpolitik för rika flyktingar. De fattiga har aldrig råd att komma hit med hjälp av människosmugglare, vilket är enda vägen om man inte är kvotflykting!
Röster höjs från andra partier än SD. I Blekinge blev alltså en politiker utesluten för sitt ifrågasättande. Sara Skyttedal, KDU: s ordförande, kritiseras idag i tidningen Kristdemokraten för sin artikel med ifrågasättande av flyktingpolitiken i DN för ett tag sedan.
Svenska folket tiger. SD-ledamöter blir hotade och Sverigedemokraterna har svårt att fylla sina platser ute i kommunerna. Människor vågar inte säga att de röstar på SD. Och ändå är partiet i vissa undersökningar Sveriges tredje största parti.
Vi, Sveriges befolkning, är inga idioter! Vi ser begränsningar. Om Danmark kan begränsa sitt flyktingintag så kan vi också göra det! Vi är inte det enda landet i EU och behöver inte vara hela världens samvete, när vi faktiskt inte har råd och möjlighet att vara det! Vad är det Reinfeldt vill stoltsera med? Ett vanskött mottagande?

Inga kommentarer: