fredag 5 september 2014

Reinfeldt o Löfwen, sluta mobba Jimmie Åkesson!

Eftersom jag redan har förtidsröstat känns inte valdebatterna så angelägna längre, men jag var inne och tittade några minuter på valdebatten på Expressen och fick höra hur Löfwen sade att han ville ha en regeringskoalition som gjorde att SD stängdes ute.
Men det är ju helt otroligt! Vilken fruktansvärd oförskämdhet att stå på en valdebatt och säga något sådant när partiets företrädare är närvarande! Sveriges fjärde, eller rent av tredje, största parti ska lämnas utan inflytande. Vad säger SD-väljarna om det? Och i stället ska kanske ett litet parti med världens mest tossiga idéer som familjens utplånande, kvoteringar och tvång i föräldraförsäkringen, och en tveksam partiledare, få inflytande!
De får nog snart säga varför SD är så farligt, för jag förstår det faktiskt inte. Dålig människosyn? Men det har de väl själva i allra högsta grad när de vill utestänga demokratiskt valda representanter. Att vilja begränsa flyktingintaget är inte rasism!
Och hur var det med det gamla Sovjet och hur mycket av det gamla kommunistiska partiet finns  kvar i V? Vad står de? De som har ungdomar som far runt och är våldsamma när andra partier ska hålla möten. Kan man lita på kommunister?
Jo, faktiskt så litar jag mera på en ung man, uppvuxen i Sölvesborg, än jag litar på en stortrutad, flaxande halvvild kvinna med orealistiska idéer och med betänkligt förflutet!
Den mobbning som Sverigedemokraterna helt självklart, verkar det som,  utsätts för är tröttsam, och vi är många, många som reagerar på vulgariteten i detta. Lägg av och uppträd civiliserat!
Var inte lysande exempel på mobbning om ni inte vill att ungdomarna ska lära sig av er!

Inga kommentarer: