onsdag 17 oktober 2012

Försöken att tysta mig lyckades inte!

För några dagar sedan skrev jag om hur vissa präster kunde tycka sig vara för fina för en del människor, som de inte ens besvarade om de skrev till dem. Detta apropå att en kvinna på en blogg hade missuppfattat en präst och trott att han hade kommenterat hennes kommentar, medan han i själva verket endast bevärdigade sig med att kommentera det biskopen skrev, som han svarade henne.
När jag kritiserade den stilen dök den genast upp en Anonym person, som hoppade på mig, i likhet med vad någon/några gjort i flera år i sina försök att  tysta mig. Denne menade att biskopen inte borde tillåta mitt inlägg.
Men det gjorde biskopen, även om han varnade mig och de andra för att gå till personangrepp, som de tydligen ansåg att mitt inlägg var. Själv ansåg jag nog att det var kritik av en ämbetsutövning, och det är en helt annan sak.
 Jag är inte så förtjust i högfärdiga präster! Det borde ingen vara, och faktum är väl att sådana är utsatta för många människors löje, även om de inte är medvetna om detta själva.En vet jag, som i värdiga föreningssammanhang bland andra herrar, gick under öknamnet "påven". 

Att springa runt med högburet och överlägset huvud när man tjänar en Gud som många inte ens tror finns är kanske inte så storstilat som de inbillar sig.

Alltså gick det inte att tysta mig den här gången heller...

                                 

Inga kommentarer: