onsdag 15 oktober 2014

Oanständiga skriverier om sex för gammalt folk

Det här kommer att bli frispråkigt, så är du pryd ska du sluta att läsa här!

Måste gamla människor försöka vara så unga och alerta? Jag blir så trött när jag läser de magasin och tidskrifter jag läser om alla rika och hippa 70 plusare- ja ännu mer ibland! De ska resa, de ska dansa, och de ska ha sex, och alla verkar ha väldigt gott om pengar.
Har de ingen partner så ska de skaffa sig en ny om de så närmar sig de nittio, ja, till och med är över 90 år, och det händer att de gifter sig, och jag undrar alltid vad barnen, som kanske hade räknat med att ärva dem, tänker om det.
Och så var det detta med sexet. Amelia Adamo som ju blev mycket intresserad av sex när hon som barn gick i klosterskola (har hon påstått) undervisade i M-magasin häromåret äldre kvinnor hur de skulle suga av sin gamle gubbe. Hon (eller reportern?)  gjorde detta i detalj och talade om att ifall den äldre damen tyckte att det var äckligt att suga på manslemmen, kunde hon ha ett glas vatten vid sidan och dricka eller skölja ur munnen emellanåt! Ack ja, det finns olika sorters förtryck, gör det inte det?
Häromdagen läste jag om ett par som hade stora bekymmer. De var 70 plus, hur mycket framgick inte, men de hade så svårt för att ha sex, för de hade så mycket värk, var ledbrutna och ja, ni vet utbytta höftleder och knän och så. Nu ville de ha råd om lämpliga ställningar.
Den som svarade i tidningen bad dem tänka på höftproteserna så att de inte gick sönder under akten och föreslog dem faktiskt att kanske tänka på andra sorters sexuella aktiviteter än just samlag. Det var nog klokt i det läget.
Jag kunde inte låta bli att se scenen framför mig med en kvinna med höftleder som höll på att gå isär, värkbruten och med sköra slemhinnor (jodå, det finns östrogenvagitorier) och en gammal, skrynklig, mager gubbe, han också med proteser, som tog mycket god tid på sig för att komma loss i den stackars kvinnans sköra sköte! Medan det knakade och brakade i deras leder. Och kunde de resa sig upp efteråt? Kanske stod rollatorerna vid sängen?
Det är väl inte fel om vi äldre har sex, men det måste ju liksom finnas förutsättningar för det, eller hur? Måste allting köras in absurdum? 
Kan inte allting i livet få ha sin tid!
Jag blir alltså bara oändligt trött när jag läser sådant här!

Inga kommentarer: