tisdag 30 april 2013

Iskalla fp-feminister skrämmer mig!

I söndags kunde vi på Agenda se Folkpartiets jämställdhetsminister, som påstod att SD består av män som hatar kvinnor, debattera med Jimmie Åkesson. SD är som SD är, och jag gillar inte heller folk som kallar kvinnor för "horor", men en sak har de som är bra. De vill ha sänkt abortgräns till 12:e veckan. Det vill naturligtvis inte fp. För dem existerar inga ofödda foster, inte ens när gränsen numera går upp till livsduglighet. Jag ryser när jag hör dessa kvinnor, som verkar vara så helt utan empati och bara pratar om kvinnor och deras karriärmöjligheter.
Jag kan väl erkänna att en starkt bidragande orsak till att jag lämnade det partiet var EU-parlamentarikerna Birgitta Olsson, denna uppskruvade människa på högvarv, och prästen Cecilia Wikström, en av de starkaste abortförespråkarna.

Men det är väl klart att det skulle vara mycket synd om Sverige förlorade sin roll som abortturismland för de danskar och norrmän (kvinnor) som har fått könet på fostret fastställt när deras länders gräns för abort vid 12:e veckan har gått ut. Då kunde de ju inte längre fara till Sverige och göra abort på sina flickfoster!

De sena abortgränserna i vårt land är en skamfläck! Vad finns det för skäl till dessa när andra länder både i EU och på andra håll har 12:e veckan för fri abort? Varför ska vi ha 18:e och världens mest liberala abortregler?Det är levande varelser det handlar om!
Jag vill här inte ta till starkare ord!

Inga kommentarer: