onsdag 17 april 2013

Guds vägledning?

För en tid sedan råkade jag alltså läsa om en äldre kvinna som äntligen hade blivit utgiven på ett förlag med en roman. Jag hade fått fyra nummer av tidningen i födelsedagspresent. Det gav mig hopp!

Idag när jag körde till Karlskrona lyssnade jag på bilradion. Det är sällan jag hör radio numera.
Då var det en känd författare som berättade hur man skulle gå tillväga för att väcka intresse hos förlagen. Denna information kom verkligen som på beställning för mig!

Det är säkert Guds vägledning! Han vill att jag ska skriva! Vad tror du om sådant? Är det inte intressant med dessa till synes slumpartade tillfällen som så småningom bildar ett mönster.
Man brukar kunna se det i efterhand. Jag tror på det!

2 kommentarer:

Elisabeth sa...

Stå på dig! Blir din bok utgiven kommer jag garanterat att köpa den, fastän jag numera befinner mig i sådana omständigheter (sjukdom) att jag måste överväga utgifterna.

För cirka tjugo år sedan pratade en vän och jag om vårt skrivande. Han sa något i stil med att skulle man skriva exakt vad som hänt skulle ingen tro det. Jag tänkte på det när jag läste ditt inlägg om förlagets refusering. De fattar inte mycket... Men - ge inte upp. Kompisen har fått en bok utgiven. Recito heter förlaget.

nya tant lila sa...

Tack för uppmuntran! Ska försöka att inte ge upp. Jag har försökt med olika manus, men jag har inte idiotkört. Mitt namn är så pass ovanligt så jag försöker bara med ett eller två förlag åt gången för att inte bränna det.
Så tråkigt att du är sjuk!
Jag hade mycket värk och korta sjukskrivningar de sista åren då jag arbetade som lärare. Värken försvann när jag hade gått i pension. Hoppas den blir borta nu!