torsdag 8 december 2011

Student igen...

För en stund sedan svarade jag på beskedet om antagning till en kurs i internationell kommunikation på tyska på Linnéuniversitetet i Växjö.
Då blir jag, om allt går som det ska, student igen efter en termins uppehåll. Och då kan jag välja om jag vill använda Studentkortet eller Spf eller PRO-kortet om jag vill ha rabatt någonstans, där de ger sådan.

Livet segar, men idag har jag äntligen orkat göra något efter ett par dagar, då livet har känts motigt. Till de saker jag har gjort har varit att jag har sorterat gamla tidningsurklipp som är från ca år 2000.

Och då upptäckte jag hur H.Juholt var på gång, det kunde man läsa i Oskarshamnstidningen, som jag prenumererade på då.
En lantis? Nej, så är det inte, som någon hävdar. Han har varit i Stockholm i över tjugo år nu. För övrigt är min erfarenheten av den staden att  många är inflyttade.
Däremot är han ju inte speciellt akademisk i sin utstrålning, men hur skulle han kunna vara det?

Fästmannen är åter ett ex, och kriget är, som vanligt, i full gång där.
Finns det ingen snäll, omtänksam och beskedlig karl i detta land, som inte jämt ska vinna alla matcher?

Mycket av  det sparade tidningsmaterialet kommer att kastas nu. Det är väl hög tid att rensa i min ålder. Man kan ju inte bara lämna den delen av livet till dem som överlever en. Det skulle vara bra egoistiskt och hänsynslöst, tycker jag. Men, man vet ju aldrig när man dör... Vissa dagar känner man av sin ålder i min ålder.

Inga kommentarer: