onsdag 30 november 2011

Kan unga tjejer stava till ordet jämställdhet?

Den gamla kampen är död. De gamla honnörsorden existerar inte längre. Ord som solidaritet, jämställdhet och jämlikhet har fått en ny innebörd för de unga. Du kan vara solidarisk med barnen i Afrika, men knappast med den hemlöse svensken på gatan.

Redan i skolan får du lära dig att ha vassa armbågar, kämpa för betygen och komma framåt. Här finns inget utrymme för någon sorts kollektivism, såvida det inte gäller idrottslag.

Den unga generationens tjejer har sett sina jämställdhetskämpande mödrar låta sig utnyttjas till att både arbeta heltid och sköta hemmet- oftast utan hemhjälp. Ofta har detta slutat med att föräldrarna har skilts och mamman har blivit placerad i en ynka lägenhet med dålig ekonomi, för att sedan på ett patetiskt sätt på nytt börja ragga karlar på krogen. En attraktiv framtid för unga tjejer idag?

De gapande feministerna på barrikaderna drar i sin manhaftighet  knappast den unga generationens sexobjekt som opererar sina munnar så att de ser ut som svartas som har haft ställningar på sina läppar för att de skulle förstoras. Brösten fylls med konstgjort material. så man kan undra om de kan känna någon lust om någon tar på dem.
I skolan kunde vi i de högsta klasserna se de unga damerna på skolspexen åla sig som de värsta hororna på en Hamburgstripclub.

Dessa varelser är långt, långt från könlös maktkamp. Vad skiter de i den? De vill vara attraktiva, feminina för män eller kvinnor eller för bådadera.

Den socialistiska kampen är död. Det enda som finns kvar är några urtidsödlor som tror att de kan blåsa liv i den torkade ideologifloran. Detta går garanterat inte! Tiden har gått ifrån den.

Inga kommentarer: