lördag 26 november 2011

Ungefärliga s-sanningar och SD på frammarsch?

Han är vältalig och lägger fram den politik han vill stå för, men står sedan inte för den i budgetförslaget. Säger saker som andra dementerar efteråt. Det finns ett skrivet avtal om debatter med Mp och V. Miljöpartiet dementerar med bestämdhet. Han säger att han ska leda S in i valet 2014, men en del partikamrater till honom drar sig inte för att offentligt tveka om detta.
Vimsighet verkar vara det som man närmast kommer att förknippa med denna partiledartid. Den blir nog inte så lång för H.J.
Ingen människa står i längden ut med människor som man inte vet om de ljuger eller ej.

SD har haft (vad hette det) landsdagar. De har anpassat outfiten, som det numera heter. Vita skjortor, slipsar, blå kostymer, välklädda, välskräddade, blonda kvinnor, som ser ytterst etablerade ut. Vem lär dem?
Ingen kan väl säga annat än att Jimmie Åkessons FRAMTONING är helylle. Om något annat döljer sig bakom detta, så kan i vart fall inte väljarna se det. Detta andra går numera mest på hörsägen från sådana som säger sig veta.
De är numera socialkonservativa och säger exakt det som människor vill höra om det oacceptabla våldet och invandringen som de anser måste begränsas. Detta är vad folk i allmänhet tycker. Faktiskt.
Det kommer inte att hjälpa att de andra partierna behandlar SD som luft. Jag är övertygad om att de håller på att bli farliga, åtminstone  för S. Vi får väl se!

Inga kommentarer: