torsdag 2 augusti 2012

Pride för de rika

Inträdet till Pridefestivalen kostar 350/450 kronor för en dag. 1100 kronor för en vecka, studerande och pensionärer 550 kronor.

Det gäller att hitta det rätta folket här också! Fattigfolk göre sig här, liksom på olika kyrkliga tillställningar, inte besvär.
Vad säger vänstern om det då?

Uppenbart är ju vilket kommersiellt jippo denna festival har blivit.
Normalisera! Gör samkönade parrelationer "vanliga", för det är just vanliga de är i de allra flesta fall. Sluta upp med detta löjliga, glassiga identitetsskapande kring sexualiteten!

Man ska inte bli sin sexualitet, lika lite som man ska bli sina sjukdomar. Jag skulle aldrig till exempel gå med i en förening för en speciell sjukdom, för jag har sett alltför många fångas in av dessa stämplar och till slut är de inget annat än exempelvis en reumatiker. Och hur kul är det?



7 kommentarer:

LFL sa...

Med de priserna är Pride bara till för kristdemokrater. De dyrkar ju Adam Smith's osynliga hand som en gud.

nya tant lila sa...

Som ni kan se tillhör jag KD.
Är det någon som är förvånad över att jag inte orkar med en relation med LFL?

nya tant lila sa...

Jag har lagt ut LFL:s kommentar eftersom människor ofta undrar varför jag gång på gång ger mig ur relationen.

LFL sa...

Den ekonomiska laissez faire-politik, som kd driver idag, är raka motsatsen till kd:s tidigare förvaltarskapstanke.

Den s.k. framgångsteologin stöds av åtskilliga frikyrkosamfund. De tillhör ju kd:s kärnväljare. Ett parti för den burgna medelklassen, mycket avlägset från Jesu anspråkslöshet.

Hur kristet är kd idag>?

nya tant lila sa...

Bara kolla!Jag är alltså styrelseledamot i KD Ronneby (och ersättare i distriktet)!
Det gäller att förolämpa, även offentligt.
Eller är det kanske bara "surt sade räven!"?

LFL sa...

Och aborterna? Med färre aborter skulle de sociala kostnaderna öka. I valet mellan pengarna och livet, har kd valt pengarna. Med dina uppdrag inom kd är du medansvarit för kd:s barnfientliga politik!

nya tant lila sa...

Det är att få inflytande snabbt! Tänk att bli medansvarig i hela partiets politik för att man har fått ett uppdrag i en lokal styrelse! Inte illa! Är det på grund av den sortens vanföreställningar som någon INTE fick några uppdrag i partiet, trots mångårigt medlemskap? Man trodde kanske att man spelade större roll än man gjorde?