måndag 6 februari 2012

SÖKA kärlek-aldrig i livet!

Det var min dotter som fick mig att börja blogga, för hon hade en blogg (den finns kvar, fast hon skriver inte numera) på Metrobloggen och så hjälpte hon mig att starta. Min blogg finns också kvar på www.metrobloggen.se/lilatankar, om någon vill läsa lite mer som jag har skrivit under årens lopp. Fast en del saker mal man liksom om...
 Men egentligen tyckte den unga damen att jag var för gammal för  Metrobloggen, där man visst skulle vara ung och hipp, så hon anmälde mig till en annan, där det också var någon sorts kontaktforum med olika sammankomster som har förföljt mig i många år nu. Jag har aldrig haft något med dem att göra och vet inte hur jag slipper mejlen.
Då och då dyker det upp något i stil med "Vin, sång och kärlek", som får mig att rysa. Skulle man SÖKA kontakter också!?

Jag har banne mig nog- och mer än nog ibland- av de förälskelser som jag liksom bara råkar hamna i. Nåja, den förälskelse, får jag kanske säga för att inte skapa frågor från någon läsare.
Det är jobbigt nog som det är!
 Och gammal är man, man borde sitta och sticka i någon fåtölj och inte ränna runt och vara förälskad och dessutom fara runt på konferenser och utbildningar för sitt relativt nya jobb.
Sedan blir man ju också urförbannad på föremålet ibland, och det gör ju inte saken bättre.
Nej, man skulle sitta i en fåtölj och sticka med katten vid sidan om sig...

4 kommentarer:

vally sa...

Jag vill ha allt.
Katt, stickning och förälskelse.
:-)

nya tant lila sa...

Ja, det är ju också en idé!

Carolina sa...

Vet inte hur gammal du är, men tycker det låter rätt hoppfullt att vara pensionär och ränna runt nyförälskad. Så hoppas jag med att jag får det när den dagen kommer.

nya tant lila sa...

Jag är nog en sådan som Reinfeldt gillar. Gick i pension 2008 från lärarjobbet- i normal pensionstid. Utbildade mig till guide våren 2010och där är jag nu, fast detta är ju mest säsongarbete, och man väljer själv hur mycket man tackar ja till.
Men det är jobb med det året runt med fortbildning, inläsning, planering och inte minst att hålla språken vid liv.
Har varit på utbildning hela dagen idag. Ikväll har jag varit på Rebeckalogen.
Jovisst, förälskelser är ju vitaliserande, men också jobbiga.
Och problemet med att bli äldre är att man faktiskt tveklöst är tröttare än tidigare. Så ska man i Reinfeldts anda både jobba och vara förälskad, då tar det på krafterna!