måndag 13 februari 2012

Ersätter Facebook bloggarna?

Jag har skrivit det förr, och jag upprepar det. Det är inte många bloggar jag besöker. Men jag har sett att några klagar över minskande sidvisningar. Nu vet väl alla som bloggar att om man inte håller igång med nya inlägg minskar besöken. Några tror att Facebook används i stället för bloggskrivande, men det är ju inte alls samma slags forum, eller hur?
Själv är jag nog nöjd med antalet sidvisningar här.
Men vilka är ni som läser min blogg? Några vet jag, men det är ju många, många fler! Jag är så nyfiken på er! Det skulle vara kul om någon/några av er ville visa er på kommentarerna. Du är välkommen!

8 kommentarer:

vally sa...

Jag är aktivt ny på facebook och tycker att där är ganska rörigt.
Roligt att se människorna bakom.
Tonen är mycket trevligare på FB.

nya tant lila sa...

Jag har lite svårt att handskas med Facebook. Min son lade in mig, jag vet inte ens hur man gör när man öppnar ett konto.
Vissa uppgifter får jag inte in.
Den har varit bra när till exempel min son och sambo reste i Californien. Då kunde man följa dem på resan. Min Facebook är mycket begränsad. Och det är inte många i vår ålder som finns där.

nya tant lila sa...

Jag har ju en guideblogg på
http://lilaguide.blogspot.com som jag dock inte har skrivit på sedan i augusti, men som jag snart ska skriva på igen inför säsongen.
Det är bra med FB då, för jag kan lägga ut på Ronnebys Facebooksida när jag har skrivit. Gratis marknadsföring, faktiskt.
När det gäller Fb så kommer ju kommentarer in direkt, utan att man modererar. Det får man tänka på.

vally sa...

Du har mitt yttersta medhåll.
(Kan man skriva så?)

nya tant lila sa...

Kan man säkert!

Berit sa...

Världen har krymt med Facebook och jag har kontakt med många i min ålder - född 1953 - runt om i världen. Fb är dagligt grannsmåprat över häcken med personer i en helt annan världsdel! Ett trevligt tidsfördriv, inget mer för mig!

nya tant lila sa...

Berit! Du är tio är yngre än jag. Det är inte många i min ålder som har Facebook, inte mina vänner utomlands till exempel.
Men den kan säkert vara trevlig, rätt använd.

Carolina sa...

Jag har också med hjälp av Facebook hittat tillbaka till gamla vänner och det är ett roligt tidsfördriv, inte så mycket mer. Däremot kan man länka på Facebook till bloggar och jag får rätt mycket trafik därifrån.