måndag 20 februari 2012

Bara trevligt folk

Idag har jag födelsedag. Det är den sista födelsedagen på 60-talet.
Det betydde lite extra gott till kaffet på akvarellkursen, där det var min tur att stå för kaffet idag. Och så fick jag en härlig födelsedags-vårhälsning i en stor bukett tulpaner.
Det är mycket spännande att se hur man ser nya saker när man börjar syssla med något nytt. I lördags upptäckte jag  plötsligt på vårt årsmöte i Skrivarklubben att omslaget till vår tidskrift är skriven i en kalligrafistil som vi lärde oss på kalligrafikursen i höstas. Jag har sett det häftet i många år, men aldrig lagt märke till något speciellt med det. Samma sak blir det nu på akvarellmålningar. Man ser med nya ögon.

Så träffade jag mina nya partikamrater i kd för första gången igår. Vi hade ett mycket trevligt årsmöte med efterföljande måltid på en av stans restauranger. Det var också roligt att en av mina guidekolleger dök upp och visade sig vara ny medlem hon också, tillsammans med sin man.

Nu är fästmannen på väg hit. Får bli ett litet firande ikväll när han har anlänt. Det är längesedan vi sågs. Matchen mellan oss är ingen lätt match!

3 kommentarer:

vally sa...

Hoppas du har det mysigt på Din Dag och att fästmannen ser dig med nya ögon.
:-)

Carolina sa...

Grattis!

nya tant lila sa...

Jo, det har varit en bra dag, Vally!
Tack, Carolina!