torsdag 15 september 2011

Att segla under falsk flagg!

Jag röstar inte på sd, och jag ogillar det mesta i deras politik. Men en sak gillar jag med dem, och det är att de talar om var de står i de olika ärendena.
De vimsar inte hit och dit i samma frågor.
Om man ena minuten hyllar en präst för att hon tar avstånd ifrån det nya mångreligiösa inslaget i kyrkor inom Svenska kyrkan och dagen efter hånar Jimmy Åkesson för att han gör samma sak, då begriper jag ingenting, det måste jag säga. Borde man inte åtminstone försöka vara konsekvent i SAMMA fråga?
Ja, sådant folk kan nog inte platsa inom sd!

Och om man intensivt deltar i debatter för ett visst  parti så att alla där tror att man är en hängiven partimedlem, så borde man väl för farao åtminstone tala om att det är man faktiskt inte. Man är bara ute för att påverka, varhelst man kan.

Människor som inte vågar står för vilka de är, vad de har gjort tidigare i livet, vilka andra partier de eventuellt har varit aktiva i känner jag faktiskt ingen som helst respekt inför. De är som kameleonter som skiftar färg så snabbt att man blir färgblind när man tittar på dem! Färgblind skrev jag , inte blind!

Inga kommentarer: