tisdag 10 mars 2015

Jag vill inte ha karlar på damtoaletten!

Vad är det som händer i det här landet? Får man inte längre vara man och kvinna? Ska vi nu också behöva ha nerpinkande karlar på offentliga toaletter, när man nu på vissa håll menar att det inte ska få finnas dam- och herrtoalett? 
Det kan ju finnas någon som inte riktigt vet vilket kön han/hon har för att han känner sig som kvinna och eller hon känner sig som man och därmed inte kan välja! Och för detta ska vi andra behöva stå ut med en massa nersmutsning! För nog blir det mer nerkissat när män går på toaletten!
Och vart hör detta i det mångkulturella samhället? Vad säger muslimska män om detta, eller om att deras fruar ska behöva dela sjukhusrum med karlar? (Det vill jag inte heller!) Är detta att ta hänsyn till kulturella skillnader?

Jag tycker att det här hen-snacket är urlöjligt! Och vart leder det?
Häromdagen visades  en mycket ung man på tv som hade blivit eller höll på att bli kvinna. Som argument till att hon/han var i fel kropp sade han att han bland annat inte hade velat spela fotboll! Men hallå, alltså!
Inte ens att man vill klä sig i klänningar är ju ett tecken på att man är i fel kropp! Hur skulle det kunna vara det? Kläder är ju mode som växlar. Se på 1700-talets manliga klädsel!

Nej, det här förstår jag inte! Jag tycker att det är självklart att samkönade par ska ha rätt att gifta sig och att skaffa barn också om de vill, men det där snurrande om vilket kön man egentligen har förstår jag inte alls. 
Man borde vara glad över den kropp man har fått!
Och vilken förlust det blir när allt blir utsuddat! Tänk så charmigt det är att få vara lite kvinnlig!

Eller är det sant som en man i mitt förflutna påstod, att jag var jämställd tills jag kom till en stängd dörr, för då stannade jag och väntade på att en man skulle öppna den.
Jo, det hände nog förr att jag gjorde så... 

Inga kommentarer: