söndag 15 mars 2015

En helt vanlig dag

Vissa dagar känns långa och tråkiga så här på landet, det är bara så. Det är inte som i stan, där man kan smita ner på ett fik och sätta sig eller bara gå runt och titta i affärer. 
När jag bodde i Oskarshamn, relativt centralt, kunde jag ibland  ta en kvällspromenad om det var trist. I Stockholm gick man inte gärna ut i bostadsområdet på kvällarna.

Idag är det lite molnigt här, men jag ska strax gå ut i skogen. Det har varit ganska kallt, även om solen har skinit de senaste dagarna.

Akvarellcirkeln är inställd i morgon. Den är annars ett sätt att komma igång för veckan. Men jag har några andra saker inbokade.

När jag satt här i morse och tyckte att livet var ganska så trist, tänkte jag på de gånger jag har stått inför en operation. Jag minns så tydligt hur jag en gång stod på sjukhuset och tittade ner på parkeringsplatsen där människor som skulle till jobbet gick. Och jag önskade att även min dag då hade varit en precis vanlig dag, då inget speciellt hände. En dag som många andra lite grå dagar, för det är ju ändå sådana som till sist blir det som var Livet! Det får man nog vara tacksam över!


Inga kommentarer: