torsdag 12 september 2013

Se upp för plågoandar i ditt liv!

Har du en plågoande i ditt liv? Tänk efter och känn efter! De kan vara rätt så svåra att upptäcka, speciellt om du har någon nära inpå dig.
Plågoanden går hela tiden in för att förstöra för dig. Om han/hon inte gör det i konkreta saker, så försöker han/hon säkert att förminska dig och skapa misstro till andra människor runt dig.

Dina tillkortakommanden lyfts fram och poängteras så till slut tror du kanske att du bara är ett enda stort fel. Det är stor risk att du till slut tar in den negativa självbilden av dig och blir till den, och då sinar din kraft.

Se upp med dessa människor, jag kan inte påpeka det tillräckligt ofta. De vill dig inget väl. Är det vänner så bryt med dem, är det släktingar så reducera kontakten så mycket du kan!
Man växer inte i ett grumligt vatten, där man bara känner att man är fel och gör fel, men kanske inte riktigt begriper varför det är så.

De människor som lyfter fram dina fördelar och dina positiva sidor är som vitamininjektioner i ditt liv. Dessa ska du värdera, och de kontakterna ska du odla, för de är guld värda.
Lycka till!

2 kommentarer:

LFL sa...

En positiv kristen människosyn?

nya tant lila sa...

Vad i kristendomen säger att vi inte ska ha självbevarelsedrift? Det finns väl inget som säger att vi ska låta oss utsättas för ren och skär ondska! Människor som gör oss illa ska vi så klart fly!Fortast möjligt när vi upptäcker det!