lördag 17 maj 2014

Jag gillar inte MP, ska jag störa deras möten?

Jag tror att Miljöpartiets politik är en direkt fara för vårt land. Med deras energipolitik med höga skatter och avgifter kommer människor på landet att gå på knäna, och industrin är i fara. De verkar överhuvudtaget inte begripa att människor behöver både bil och el till industrin för att landet ska fungera. Alla vi som inte är så rika att vi kan köpa dyra, miljöklassade bilar kommer också att straffas.
Men nu funderar jag på vad jag ska göra mot denna stora fara som jag ser. Ska jag mobilisera folk? Samla ihop en massa människor? Så att vi kan ställa oss med ryggen emot Romson när hon talar eller störa henne genom att skrika och trumpeta och uppträda fräckt och oförskämt?
Är detta ingen bra idé? Men jag anser faktiskt att hon är en fara för landet. Hon är också intolerant och oförstående för människor som behöver bilen och för industrins behov.
Jag trodde att det var genom skrik, skrän, trumpeter, klockringningar och sabotage som vi numera driver politiskt arbete i Sverige. Är det inte det?

Inga kommentarer: