onsdag 6 mars 2013

Var finns Moderaternas verklighet?

Snart orkar jag knappt ens lyssna på Moderaternas dumheter. Ja, detta säger jag fastän mitt nya parti är i allians med dem. Men Moderaternas idéer verkar vara helt borta från verkligheten.
En till synes trött Fredrik Reinfeldt fortsätter med sitt mantra om arbetslinjen, fast det numera är många fler som förlorar jobb än hittar jobb i Sverige.Och nu verkar de ha kommit på en lysande idé till, nämligen att folk ska jobba ÄNNU längre och få lägre skatt redan från 64 års ålder.
Ja, det gäller ju att ha kvar de gamla stofilerna och proppa igen arbetsmarknaden för de yngre som saknar jobb!

Det hela är så dumt så man undrar ju vad de har i huvudena! Och rörigt är det också i Alliansen med den ständigt smilande Annie Lööf, som inte tycks ha riktig koll på sina fantasifulla medlemmar och så folkpartisterna med sina betyg som de tror att människor blir bättre av och med sin iskalla feminism.

Usch! Vad jag är trött på denna konstiga svenska politik!

Och nu är visst vargen utanför Ystad!? Samma varg eller hur många har vi här?

1 kommentar:

LFL sa...

Har de skickat Junselevargen till Ystad? Varje vargflyttning har hittills kostad flera miljoner. Hur kan det bli så dyrt? En lösning hade ju faktiskt varit att ge den ett eget hägn i Junsele djurpark! Om vargen själv får bestämma...