söndag 10 mars 2013

Vad vill Mp i invandrarpolitiken?

Jag blir irriterad så att det kryper i mig när jag hör att människor som har bott här i tio år illegalt borde få stanna för att de har bott här i tio år.
Illegalt! Olaglighet är inget asylskäl! 
Vi har ingen fri invandring i det här landet. Det finns lagar som alla har skyldighet att följa, även de som tycker att lagarna är löjliga. Jag kan inte köra i 90 km på en väg där hastigheten är 40 km i timmen ens om jag anser att man borde kunna köra i 90 km.
Man kan inte heller- egentligen- låta bli att betala skatt för att man tycker att det är löjligt. Ja, det finns ju en del som gör det förstås...

Att kräva uppehållstillstånd för dem som har uppehållit sig här länge olagligt är faktiskt att förespråka en sorts anarki, då inga lagar och regler gäller.Vill Mp ha ett sådant land?

Om någon verkligen riskerar tortyr och förföljelse i sitt hemland då SKA de ha asyl enligt svensk lag. Får de inte detta får man gå på myndigheten som felbedömer. Detta handlar om JO-ärenden.

Människor måste ta ett ansvar! Vi har rättigheter, men man har också skyldigheter i ett samhälle. Detta borde även de till synes omogna miljöpartisterna begripa! Kommer man hit på osäkra kort måste man också räkna med att det kan bli ett avslag.

Vi har inte resurser till dem vi tar hit! Det finns inte bostäder, arbeten eller riktig undervisning. Ska vi ta hit människor som vi inte kan dra försorg om, som inte ens har några lagliga skäl att stanna? Vad är det för konstig moral att förespråka det? Vem vinner på det?

Inga kommentarer: