onsdag 2 april 2014

Vem försöker förföra vem- svara gärna!

  1. Anonym  24 mars 2014 09:07
  1. Har ni tänkt på att en konversation av detta slag betraktas och begrundas av inte så få. Tragiskt kan jag tänka. Har ni varit bekanta? Intressant dock att LFL tar bladet från mun. "Anthony" - som om det skulle säga något om vem som skriver - är rapp i käften men har mindre att berätta. Eftersom konvertering till Rom kommer upp så förvånande ofta på denna blogg som ett alternativ är det intressant med lite inblick hur man behandlar gamla och nya bröder och systrar.
Det låter väldigt bra om du "stramar upp" möjligheterna för oss kommentatorer att häva ur oss allt som i skrivandets hetta dyker upp i våra tankebanor. Och jag utnyttjar tacksamt möjligheten att också fortsättningsvis få vara...

... Jag i Halland (även om Dag har tillgång till min fullständiga identitet.)

    1. Spännande. Hur mycket ska berättas innan ens fullständiga identitet är klargjord? Har en känsla av att andra har betydligt klarare bild över vem jag är än jag själv har. Vi säger kanske mer med våra ord om vilka vi är än med ett eller flera namn eller en adress. Att bjuda på en kommentar är att bjuda på sig själv. Intressant att sådana som uppenbart vill förföra också gör ett försök här.
Ovanstående kommentarer på Bloggardag hittade jag först igår. De kom efter kommentarer där LFL hade anklagat sign. Anna för att försöka splittra "fästfolk" genom att elda på mig med att jag inte skulle tolerera att LFL inte hade försvarat mig inför påhopp från några anonyma debattörer, vilket jag har skrivit om tidigare. Dessutom skrev han om hur de katoliker som konverterat ibland uppträdde.
Vad är detta? Vem åsyftas? Är det LFL? Är det Sign. Anna?http://img1.blogblog.com/img/anon36.png
Är det katoliken sign. Antony?
För det kan väl inte gälla MIG, en 71- årig gammal kvinna!?
Den förföriska tiden är nog förbi i den åldern!
Jag vill gärna veta vad som åsyftas! 





Inga kommentarer: