lördag 12 april 2014

Men dödsskjutningen då...

Dagarna efter dödsskjutningen av Fadimes bror väntade jag en kommentar i någon ledare i lokalpressen. Men jag har i vart fall inte upptäckt att något har skrivits.
Sedan kom pedofilskandalen i Högsby. Och så har en dödats och en skadats i en rallyolycka, plus annat elände i världen.
Ska ingenting mer sägas om att polisen har skjutit ihjäl ÄNNU EN person?


När det gäller Högsby är jag mycket förvånad över att ingen har frågat hur det var möjligt för en praktikant att vara sexuellt närgången mot så många barn- om det nu verkligen är så många.
En praktikant är väl inte ensam på förskolan? Var fanns den övriga personalen? Man kan väl inte överlämna ansvaret för barnen till en praktikant.
Är det inte så att hela den här historien visar på oerhört stora missförhållanden på den förskola det gäller? Varför säger ingen det?
Sedan får väl dessutom alla se till att inte reaktionerna efter det som har hänt blir det som skapar framtida trauma för barnen!
Där håller jag med vik. kyrkoherden i Högsby att man bör se till att stämningarna inte blir alltför uppjagade, eller hur han nu uttryckte sig.
Det blir säkert bra efter bönerna i kyrkan på söndag! Dessa kan säkert ersätta en del samtal också, för så är det ju ibland i kyrkan!

Inga kommentarer: