fredag 15 november 2013

Människor fyllda av hat?

Jag undrar vad det är med vissa människor ute på bloggarna. Det verkar, som jag har skrivit tidigare, som om de bara sitter och väntar på att sätta tänderna i någon.
Vissa bloggar håller jag mig ifrån så mycket jag kan. Ibland kan jag inte låta bli att kommentera. Genast sätter någon klorna i mig. Ja, det händer till och med att de drar in mig trots att jag inte alls har kommenterat, som exempelvis nu senast när någon försökte väcka misstankar om att jag hade anmält Dag S. för hans blogg till Domkapitlet.
Varför skulle jag ha gjort det? Jag har väl inget personligt intresse av det han skriver!
Tror att jag ser honom som många andra, som någon som faktiskt är ur tiden nu, en pensionär som många andra.

Sedan kan jag tycka att det han har skrivit i flera år är fullt av förtal och att Domkapitlet borde ha trätt in, inte minst då förtalet av förre biskopen i Växjö flödade. Men detta är en annan sak.

Själv lägger jag inget krut på den mannen och hans skriverier mer än det jag skriver på min egen blogg.

Jag kan naturligtvis beklaga att den bekantskap som jag fick genom
mitt bloggande där inte precis förde med sig någon lycka eller glädje för mig, men jag har ju mig själv att skylla. Detta borde jag nog snabbt ha insett.

Bloggvärlden är mycket konstig. Just nu är det en märklig människa, en kvinna efter vad jag förstår, som fyller Bonniers blogg med jättekonstiga saker, inlägg efter inlägg efter inlägg. Hon(?) verkar helt speedad och en del försöker bemöta henne, men de flesta verkar ha gett upp.

Har då dessa människor som flyter ut på det sättet ingen att PRATA med. De verkar ju verkligen leva i en falsk verklighet med inbillade vänner och inbillade positioner ibland.

Och inte minst får alltså en del utlopp för sina aggressioner. Så det är bäst att akta sig, om man inte vill bli hängd.

Sedan är det väl otroligt hur charmlösa svenska män ofta är! Inte hade italienare hållit på mot kvinnor på det föraktfulla sättet. Hur gamla kvinnorna än hade varit.

Men de här männen är kanske frustrerade, något fel måste det ju vara!

Inga kommentarer: